Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

563175_119007021565191_154150122_n

ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΠΕΙΡΟΥ

Λογοθεραπεία - Εργοθεραπεία - Συμβουλευτική Υποστήριξη

Επιστημονική Υπεύθυνη Κέντρου : Ιγνατίου Μαρία, Λογοθεραπεύτρια, NDT Bobath, BSc (Hons), MSc, PhD c. 

Κέρκυρας 5,Ιωάννινα
Περιγραφή

Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου είναι ένας ανεξάρτητος ιδιωτικός φορέας που παρέχει υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας και Συμβουλευτικής και δραστηριοποιείται στα Ιωάννινα. Ιδρύθηκε το φθινόπωρο του 2011, από νέους ανθρώπους με όρεξη, μεράκι και αγάπη γι' αυτό που κάνουν.

Από τις αρχές 2012 το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου, εκτός από το θεραπευτικό τομέα, ασχολείται και με την εξειδικευμένη εκπαίδευση, την κοινωνική αλλά και φιλανθρωπική δράση. Σε 4 χρόνια έχουν εκπαιδευτεί κοντά μας περίπου 4.000 διαφορετικά άτομα στα πάνω από 150 εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες που έχουν διοργανωθεί.

Τα σεμινάρια που διοργανώνονται από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου είναι θεωρητικά, βιωματικά, διαδραστικά και πρακτικά καθώς και σεμινάρια που παρέχουν πιστοποιήσεις. Αυτά έχουν διοργανωθεί στα Ιωάννινα, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στην Αθήνα, στην Καλαμάτα, στην Κρήτη αλλά και στην Κύπρο. Ιδιαίτερα για εμάς είναι τα Θερινά Σχολεία που έλαβαν χώρα σε Λευκάδα και Τζουμέρκα. Τα θέματα των σεμιναρίων αφορούν τον αυτισμό, τις μαθησιακές δυσκολίες, τη δυσπραξία, τη δυσαρθρία, τη δυσφαγία, την άρθρωση, τον τραυλισμό, τη δυσλεξία, τη διαχείριση συμπεριφοράς κ.α.

Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου δείχνει την κοινωνική του ευαισθησία με μία σειρά από δωρεάν ομιλίες και ημερίδες για το παιδί και την οικογένεια, με εξέχοντες ομιλητές. Ξεχωριστή ήταν και η διοργάνωση, για φιλανθρωπικούς σκοπούς, συναυλίας με την Αρετή Κετιμέ στα Ιωάννινα, τον Απρίλιο του 2013.

Στόχος μας η ποιοτική εκπαίδευση και η υψηλού επιπέδου συνεχιζόμενη κατάρτιση σε ιδανικές συνθήκες και με αναγνωρισμένους εισηγητές.

Υπηρεσίες :

> Λογοθεραπεία

> Εργοθεραπεία

> Συμβουλευτική

> Εκπαιδευτικά Σεμινάρια

Εμφανίσεις
5683
Φωτογραφίες
-ΜΕ-ΠΡΟΣΩΠΑ-1 (1).png
-ΧΩΡΟΥ2.png
.jpg
Χάρτης