Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

LOVE AND ROLL WEDDINGS BY NIKOS MYLONAS

Φωτογράφιση γάμων, βαπτίσεων και εκδηλώσεων

Ιωάννινα,
Περιγραφή

Ονομάζομαι Νίκος Μυλωνάς και είμαι επαγγελματίας φωτογράφος. Λόγω της δουλειάς μου ταξιδεύω πολύ κάθε χρόνο, ωστόσο η πόλη των Ιωαννίνων είναι το σπίτι μου και το μέρος που πάντοτε ανυπομονώ να επιστρέψω. 

Μεγαλώνοντας, καταλαβαίνω ότι δύο πράγματα είχαν την μεγαλύτερη επιρροή στη ζωή μου: η φωτογραφία και η μουσική. Μέσω της φωτογραφίας έμαθα ν’ αφουγκράζομαι την ηχώ της φύσης, των ζώων, των μεγαλουπόλεων, και φυσικά των ανθρώπων. Απ’ την άλλη, η μουσική με έμαθε να βλέπω ήχους και νότες μέσα στις φωτογραφίες.

Εδώ και 12 χρόνια, τρέχω διάφορα επαγγελματικά πρότζεκτ κι όλα έχουν βρει φιλόξενη στέγη στα σάιτ που έχω δημιουργήσει με πολύ μεράκι. Πιο αναλυτικά:

·  Στο Love & Roll Weddings https://loveandrollweddings.com/ θα βρείτε το τωρινό μου πρότζεκτ με τις φωτογραφίες γάμου. Οι γάμοι, με βοήθησαν να αναπτύξω τα εκφραστικά μου μέσα και να γίνω, δημιουργός, αφηγητής και σκηνοθέτης ιστοριών.

·  Στο Nikos Mylonas https://nikosmylonas.gr/ θα βρείτε το προσωπικό μου πορτφόλιο, αυτό που αποκαλώ συλλογή στιγμών. Υπάρχουν στιγμές χαράς, πάθους αλλά και δακρύων ευτυχίας.

·  Τέλος, στο Picture Perfect https://pictureperfect.gr/ θα βρείτε προϊοντικές φωτογραφίες από μικρά και μεγάλα πρότζεκτ που έχω αναλάβει. Ο στόχος εδώ είναι να γίνεται η φωτογραφία το μέσο ώστε να βελτιώνεται η εικόνα του προϊόντος και να οδηγεί, φυσικά, σε αύξηση της επικοινωνιακής ισχύς αλλά και των πωλήσεων.


Η εμπειρία μου στο χώρο της επαγγελματικής φωτογράφισης, η αισθητική προσέγγιση των θεμάτων, καθώς κι η αγάπη για τη συναναστροφή με ανθρώπους είναι η κινητήριος δύναμή μου. Επικοινωνήστε μαζί μου κι ελάτε να δουλέψουμε μαζί. Ο στόχος είναι ένας: να αναδείξουμε το γάμο, τη βάπτιση ή το προϊόν σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Περιγραφή υπηρεσιών

Επαγγελματική Φωτογραφία Γάμου
Επαγγελματική Φωτογραφία Βάπτισης
Επαγγελματική φωτογραφία Πορτραίτων
Επαγγελματική φωτογραφία Προϊόντων
Δημιουργία περιεχομένου για social media
Δημιουργία βίντεο

Αν χρειάζεστε κάποια φωτογραφική υπηρεσία που δεν βρίσκεται στην παραπάνω λίστα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Θα βρούμε την καλύτερη λύση για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

Εμφανίσεις
1069
Φωτογραφίες
nikos mylonas weddings 01.jpg
nikos mylonas weddings 02.jpg
nikos mylonas weddings 03.jpg
nikos mylonas weddings 04.jpg