Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

Το Blog του Επαγγελματικού Οδηγού Ιωαννίνων

  • Αρχική
    Αρχική Εδω θα βρείτε όλες τις αναρτήσεις.
  • Ετικέτες
    Ετικέτες Προβολή λίστας ετικετών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο blog.

Τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά...κατά τα άλλα... καλοκαιράκι

Αρκετά καλός αναμένεται ο καιρός στη χώρα μας και τη νέα εβδομάδα, με ηλιοφάνεια και θερμοκρασίες που επιτρέπουν ακόμα να κάνουμε τις βουτιές μας στη θάλασσα.
 
Ηλιοφάνεια αναμένουμε τις επόμενες ημέρες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις, πυκνότερες από τα μέσα της εβδομάδας, κυρίως σε περιοχές της Δυτικής και Νότιας Ελλάδας.
 
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα λόγω...
ομίχλης θα επικρατεί τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά.
 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, από 13 έως 27 στα δυτικά, από 11 έως 27 στα βόρεια και από 19 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, με εξαίρεση περιοχές στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα όπου οι μέγιστες τιμές θα αγγίξουν τους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου. Πτώση 2 με 3 βαθμούς, ως προς τις μέγιστες τιμές, περιμένουμε προς το τέλος της εβδομάδας, κυρίως στα δυτικά και βόρεια τμήματα της χώρας.
 
Ιδανικές για κολύμπι αναμένονται οι θερμοκρασίες των επιφανειακών νερών της θάλασσας, καθώς αυτή την περίοδο φτάνουν τους 24 με 25 βαθμούς στο Ιόνιο και στο Νότιο και Νοτιοανατολικό Αιγαίο και στους 22 με 23 στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο.
 
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί έως 3 μποφόρ και στα πελάγη από βόρειες διευθύνσεις έως 4 και τοπικά στο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ.
 
Πηγή:epirusmeteo.gr
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα