Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

Το Blog του Επαγγελματικού Οδηγού Ιωαννίνων

  • Αρχική
    Αρχική Εδω θα βρείτε όλες τις αναρτήσεις.
  • Ετικέτες
    Ετικέτες Προβολή λίστας ετικετών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο blog.

Χαλάει ο καιρός από την Τετάρτη: Τοπικές βροχές – καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Ενώ μέχρι τα μέσα της εβδομάδας ο καιρός θα έχει καλοκαιρινά χαρακτηριστικά, με ηλιοφάνεια, λίγες τοπικές νεφώσεις στα ορεινά και θερμοκρασίες που θα φτάνουν τους 30 με 31 βαθμούς, από την Τετάρτη το βράδυ το σκηνικό αλλάζει σταδιακά, θυμίζοντάς μας ότι το φθινόπωρο είναι εδώ...
 
Αρχικά, από το μεσημέρι της Τετάρτης, 2/10/2019,  και από τα δυτικά και τα βόρεια θα αυξηθούν οι νεφώσεις και προς το βράδυ θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές σε περιοχές του Ιονίου της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς και της Δυτικής Πελοποννήσου. Τις πρωινές ώρες της Πέμπτης θα φαινόμενα στις παραπάνω περιοχές θα ενισχυθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα.
 
Βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι της Πέμπτης και μετά θα εκδηλωθούν και σε περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης και των νησιών του ανατολικού Αιγαίου. Στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας θα επικρατούν νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες με πιθανότητα για τοπικές βροχές.
 
Ο άστατος καιρός, με νεφώσεις,  τοπικές βροχές και κατά τόπους καταιγίδες θα συνεχιστεί και την Παρασκευή αλλά και το Σαββατοκύριακο με τα φαινόμενα να είναι κατά διαστήματα έντονα.
 
Η θερμοκρασία από το Σάββατο θα παρουσιάσει περαιτέρω πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια΄.
 
Οι άνεμοι από την Τετάρτη θα στραφούν σε νοτιάδες και θα ενισχυθούν, φτάνοντας στα πελάγη τα 5 με 6 μποφόρ, ενώ θα διατηρηθούν ενισχυμένοι έως και το Σάββατο, όπου βαθμιαία και από τα βορειοανατολικά θα στραφούν σε βορειοανατολικούς με μικρή περαιτέρω ενίσχυση.
 

Πηγή:epirusmeteo.gr

 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα