Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

Το Blog του Επαγγελματικού Οδηγού Ιωαννίνων

  • Αρχική
    Αρχική Εδω θα βρείτε όλες τις αναρτήσεις.
  • Ετικέτες
    Ετικέτες Προβολή λίστας ετικετών που έχουν χρησιμοποιηθεί στο blog.

Εντυπωσιακά αυτοκίνητα άλλων εποχών στο διεθνές ράλλυ που γίνεται στην Ήπειρο

ΦΩΤΟ- Λαμπερά, πανέμορφα, αυτοκίνητα μιας άλλης εποχής… Κλασικά, πιστοποιημένα αυτοκίνητα παίρνουν μέρος στο διεθνές ράλλυ ΦΙΛΠΑ που ξεκίνησε το μεσημέρι στην Πρέβεζα και εξελίσσεται στα Γιάννινα. Το παλιότερο όχημα μετρά 65 χρόνια ζωής… Κατασκευή του 1953!!! Και το νεότερο έχει στις…

ρόδες του 31 χρόνια καθώς πρωτοβγήκε στους δρόμους το 1987! Τα περισσότερα είναι ελληνικά ενώ ανάμεσά τους υπάρχουν Ιταλικά και Αυστριακά. Μετά από μία όμορφη διαδρομή που πέρασε από την Αρχαία Νικόπολη και την Φιλιππιάδα τα αυτοκίνητα έφτασαν στο κέντρο των Ιωαννίνων.

Ο προαύλιος χώρος στο ξενοδοχείο Grant Serai είναι σαν βγαλμένος από παλιό σινεμά! Τα αυτοκίνητα στάθμευσαν για μερικές ώρες ώστε από νωρίς το πρωί της Παρασκευής να συνεχίσουν το μαγευτικό τους ταξίδι στην Κόνιτσα, το Πάπιγκο, την Βίτσα, το Μονοδένδρι και το φαράγγι του Βίκου.

Το Σάββατο θα ξεκινήσουν στις δέκα το πρωί από τα Γιάννινα με προορισμό τους Μηλιωτάδες, τη Δόλιανη, την Λεπτοκαρυά, τους Κήπους, το Τσεπέλοβο και μέσω Ασπραγγέλων να τερματίσουν στα Γιάννινα!

Μια μοναδική εμπειρία, σε μοναδικές διαδρομές, με μοναδικά αυτοκίνητα!

Πηγή:epiruspost.gr

 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα