Όλοι οι επαγγελματίες!

Βρες αυτό που θες!

ΖΑΓΟΡΙ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ - ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ

ΖΑΓΟΡΙ
Δραστηριότητα:

Φυσικό μεταλλικό νερό

Υπ/μα εμπορίας ν. Ιωαννίνων:

Λ. Γράμμου 56, τηλ: 2651025886, 2651025136, fax: 2651025136

Υπ/μα Αθηνών:

Βιλτανιώτη 49, Κάτω Κηφισιά, τηλ:2102463313-4, fax: 2102463633

Υπ/μα Θεσσαλονίκης :

Πόντου 62, Καλοχώρι, τηλ : 2310753994, fax:2310789761

Οδός: 12ο χλμ. Ιωαννίνων - Κονίτσης
Πόλη: Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651061843, 2651085033-4
Fax: 2651037074
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Περιγραφή:

Η εταιρεία μας

Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. είναι μια πρωτοπόρα, ελληνική βιομηχανία, με ηγετική παρουσία στον κλάδο των εμφιαλωμένων νερών. Με έδρα στην περιοχή των Ιωαννίνων και με εμπειρία στον τομέα της εμφιάλωσης αναψυκτικών ήδη από το 1955, ξεκίνησε με την εμφιάλωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού “ΖΑΓΟΡΙ” το 1988. Με σταθερά βήματα εξελίχθηκε σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη Εταιρεία, που συνεισφέρει διαρκώς και ουσιαστικά στην εθνική οικονομία.Η σταθερή προσήλωση της ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. στις αρχές ολικής ποιότητας, της επιτρέπει να υποστηρίζει με υπευθυνότητα ότι κάθε σταγόνα Φυσικού Μεταλλικού Νερού “ΖΑΓΟΡΙ” διατηρεί αναλλοίωτη τη φύση της Ηπείρου.

Η εμφιάλωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού “ΖΑΓΟΡΙ” πραγματοποιείται στην πηγή, με χρήση υπερσύγχρονων μηχανημάτων, χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση καθ’ όλη τη διαδικασία από την άντληση έως και τη διάθεση του προϊόντος και χωρίς να παρεμβάλλεται καμία επεξεργασία.Η παραγωγή του Φυσικού Μεταλλικού Νερού “ΖΑΓΟΡΙ” πραγματοποιείται με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, σε πλήρη συμμόρφωση με την ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία.

Διοίκηση - όραμα

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα υγιούς ελληνικής επιχείρησης, που προσαρμόζεται στα σημεία των καιρών και ακολουθεί τις εξελίξεις, διαθέτοντας μια ισχυρή ομάδα διοίκησης, που χαρακτηρίζεται από σύμπνοια αποφάσεων και όρεξη για δουλειά.

Πρόεδρος της Εταιρείας είναι ο κ. Νίκος Χήτος. Αντιπρόεδροι είναι ο κ. Γιάννης Χήτος και ο κ. Βασίλης Χήτος. Όλοι μαζί, μια ομάδα, φροντίζουν με κάθε τρόπο έτσι ώστε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ να παραμένει πρώτο στις καρδιές και στην προτίμηση των καταναλωτών.

Στόχος της διοίκησης της Εταιρείας είναι η δημιουργία νέων μοντέλων ανάπτυξης και προοπτικής για τη χώρα, τα οποία θα συνδέουν το «ΖΑΓΟΡΙ» με την πρόοδο και την εξέλιξη.Στη ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. πορευόμαστε βασίζοντας την εταιρική μας φιλοσοφία στην εξωστρέφεια, την καινοτομία και την υπευθυνότητα. Χρέος μας είναι η δημιουργία αξίας για τους εργαζόμενους, τους καταναλωτές, τους προμηθευτές, τους επιχειρηματικούς μας εταίρους.

Οι εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις εμφιάλωσης της εταιρείας βρίσκονται σε υψόμετρο 485 μ στους πρόποδες του όρους Μιτσικέλι σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον.

Καθετοποιώντας και υποστηρίζοντας τη λειτουργία των δύο εμφιαλωτηρίων η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. διαθέτει μια τρίτη βιομηχανική μονάδα στη Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ.) Ιωαννίνων, με αυτοματοποιημένη παραγωγή πλαστικών υλικών συσκευασίας pet – preforms και πωμάτων. Η παραγωγή των υλικών συσκευασίας πραγματοποιείται με επιλογή των βέλτιστων ποιοτικά πρώτων υλών και με εγκατεστημένο σύστημα συνεχών ελέγχων των τελικών προϊόντων, που προορίζονται να προστατεύσουν και να διατηρήσουν αναλλοίωτο το χαρακτήρα του νερού μέσα στη φιάλη.

Πιστοποιήσεις- ποιότητα

Η πρωταρχικής σημασίας Πολιτική Ποιότητας, την οποία και έχει δεσμευτεί η Διοίκηση της Εταιρείας να τηρεί ως προτεραιότητα απέναντι στον κάθε καταναλωτή, θέτει τα πρότυπα (standard) ποιότητας στην υψηλότερη βαθμίδα. Αυτό αποτελεί και την εγγύηση ότι οι παραγωγικές διαδικασίες δεν επηρεάζουν στο ελάχιστο την οποιαδήποτε ιδιότητα και κατάσταση κατέχει το νερό εντός του υπόγειου υδροφόρου ορίζοντα και μέχρι να σφραγιστεί η κάθε φιάλη που θα το περιέχει.

Με βάση αυτή την Πολιτική, η Εταιρεία βρίσκεται συνεχώς σε συνεργασία και στη διάθεση του συνόλου των κρατικών φορέων ελέγχου, όπως επιβάλλουν η εθνική και η ευρωπαϊκή νομοθεσία.Σε αυτό το πλαίσιο, η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. διατηρεί σταθερές συνεργασίες με τη ΧΗΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Γ.Χ.Κ.), με το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, καθώς και με διαπιστευμένα εργαστήρια αναλύσεων του εξωτερικού, διεθνούς εμβέλειας, που πιστοποιούν την ποιότητα του προϊόντος της και εγγυώνται την ασφάλεια των καταναλωτών.

Επιπρόσθετα, το έμπειρο προσωπικό των τμημάτων Διασφάλισης Ποιότητας και Ποιοτικού Ελέγχου της εταιρείας, επιβλέπει, παρακολουθεί και διεξάγει συνεχώς, ελέγχους στο σύνολο των παραγωγικών διαδικασιών, από την πηγή του νερού έως και την εμφιάλωση των τελικών προϊόντων. Παράλληλα, επιβλέπουν και ελέγχουν την ποιότητα των υλικών συσκευασίας και των τελικών προϊόντων, ώστε να ανταποκρίνονται στις υψηλές προσδοκίες και στα πρότυπα που έχει θέσει η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε., τα οποία φέρουν την εταιρεία στην πρώτη θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Με δεδομένες τις εξαιρετικές γεωλογικές συνθήκες της Ηπείρου, που αποτελούν εγγύηση της ποιότητας του νερού το Φυσικό Μεταλλικό Νερό “ΖΑΓΟΡΙ” αποτελεί αντικείμενο συνεχόμενων και αυστηρών ελέγχων, σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις των προτύπων EN ISO 9001:2008 , EN ISO 22000:2005 και IFS Food v6, καθώς επίσης και του οδηγού EBWA Code of Hygiene Practice. Η εφαρμογή των ανωτέρω προτύπων τεκμηριώνεται από τους διαπιστευμένους φορείς πιστοποίησης TUV HELLAS - TUV NORD και NSF INTERNATIONAL, που αφορούν στη διαχείριση της υγιεινής, της ασφάλειας και της ποιότητας των τροφίμων.

Διακρίσεις

Η ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. έχει λάβει πολλές και σημαντικές διακρίσεις μέχρι σήμερα, για τη φιλοσοφία, το κοινωνικό της έργο, την προσφορά της στην τοπική κοινωνία καθώς και για την επιχειρηματική της ηθική και τη συνεχή στήριξη στην οικονομία της χώρας. Αντίστοιχες βραβεύσεις έχει λάβει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ για την επικοινωνία, τη θέση του στην αγορά, τη συσκευασία του, την προσφορά του στους καταναλωτές.

Οι διακρίσεις ήρθαν σταδιακά στην ιστορία της ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. για να επιβεβαιώσουν και να αναδείξουν την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας.

Προϊόντα:

- 1,5 L PET
- 0,75 L PET
- 0,5 L PET
- 0,75 L Athletic
- 0.33 L PET
- 0,33 L Ζαγοράκι
- 1 L PET
- 5 L PET
- 1 L Γυαλί
- 0.5 L Γυαλί
- 1,5 L Ανθρακούχο
- 0,75 L Ανθρακούχο
- 0,5 L Ανθρακούχο
- 0,33 L Ανθρακούχο
- 0,25 L Ανθρακούχο
- 0,5L Sparkling Λεμόνι
- 0,5L Sparkling Πράσινο μήλο

Χάρτης:
Εμφανίσεις: 7346
 Μεταφορική Χαμπέζης - Μεταφορές - Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα