Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

ntetsfb

NTETSIKAS FRIGO

Ψυκτικός - Κατασκευές Ψυκτικών Θαλάμων - Ψυκτικές Εγκαταστάσεις Εμπορικής και Βιομηχανικής Ψύξης 

Σμύρνης 1, Μπάφρα,Ιωαννινα
Περιγραφή

Email : [email protected]

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 2001 από τον Αιμίλιο Ντέτσικα, με σκοπό να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα της εμπορικής και βιομηχανικής ψύξης. Από τότε, η επιχείρηση έχει στελεχωθεί με άψογα εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό και έχει στο ενεργητικό της πληθώρα ψυκτικών έργων, διατηρώντας άψογη και μακροχρόνια συνεργασία με όλους τους πελάτες/συνεργάτες της.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε οτιδήποτε αφορά την εμπορική/βιομηχανική ψύξη και κλιματισμό. Μελέτη, σχεδίαση, εγκατάσταση, τεχνική υποστήριξη σε 24ωρη βάση. Κύριο μέλημά μας είναι η επίτευξη εξοικονόμησης ενέργειας, εφαρμόζοντας τεχνικές που διασφαλίζουν τη μακροχρόνια λειτουργία των εγκαταστάσεων και τη μέγιστη ενεργητική τους απόδοση με πολλά οφέλη για τον πελάτη.

Οι υπηρεσίες μας αναλυτικά:

Απομακρυσμένη παρακολούθηση ψυκτικών εγκαταστάσεων όλο το 24ωρο Επίσκεψη τεχνικών στο σημείο βλάβης όλο το 24ωρο Προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων παρακολούθησης ψυκτικών εγκαταστάσεων αξιόλογων οίκων όπως DIXELL / CAREL / DΑNFOSS Κατασκευές παντός τύπου και διαστάσεων ψυκτικών θαλαμών Προμήθεια και εγκατάσταση ψυγείων super market Ψυκτικές εγκαταστάσεις εμπορικής και βιομηχανικής ψύξης Επισκευές και ανακατασκευές ψυκτικών συμπιεστών Κατασκευές ψυκτικών συγκροτημάτων (MULTI)

Εμφανίσεις
4721
Φωτογραφίες
works4.jpg
works8.jpg
works9.jpg
works11.jpg
works15.jpg
Χάρτης