Επαγγελματικός Οδηγός Ιωαννίνων

alpinefb

ALPINE ZONE

Τουριστικό Γραφείο 

Χρυσ. Σμύρνης 1,Ιωάννινα
Περιγραφή

YOUTUBE : www.youtube.com/channel/UCQPVLQ4k5_JhfKCQNvUnbbg

Η Alpinezone είναι μία εταιρεία διαχειρίσεως προορισμών (destination management company, DMC) με μοναδική γνώση της Ηπείρου, όπου και δραστηριοποιείται τα τελευταία 26 χρόνια.

Η Alpine Zone διαθέτει αφοσιωμένους, εξαιρετικά έμπειρους και πιστοποιημένους συνεργάτες και μία ποικιλία μέσων και εξοπλισμού.

Εξειδικευόμαστε σε δραστηριότητες στη φύση, όπως ραφτινγκ, canyoning, σκι, jeep safri κ.α. με χαμηλό δείκτη όχλησής της και σε συμφέρουσες τιμές.

Μας εμπιστεύoνται χιλιάδες ταξιδιώτες, τουρίστες, πεζοπόροι και ορειβάτες, προσφέροντάς τους μια εντελώς νέα προοπτική στις under the skin εμπειρίες της χώρας μας.

RAFTING ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΑΡΑΧΘΟ

Ο θρυλικός ποταμός Άραχθος ως ο όγδοος μεγαλύτερος ποταμός στην Ελλάδα με συνολικό μήκος 135 χλμ. δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται ένα από τα πιο συναρπαστικά γνωστά και ιδανικά ποτάμια για αθλητικές δραστηριότητες όπως το άγριο φαράγγι του και οι δύο περίφημες γέφυρες του.

RAFTING ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΙ ΒΟΪΔΟΜΑΤΗ

Ο ποταμός Βοϊδομάτης διασχίζει μερικές από τις ομορφότερες περιοχές της χώρας καθώς διέρχεται από τον εθνικό δρυμό Βίκου-Αώου. Το ποτάμι πηγάζει από το φαράγγι του Βίκου και συναντά τον Αώο στον κάμπο της Κόνιτσας.

RAFTING ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΡΙΤΤΙΚΟ ΠΟΤΑΜΟ

Είναι ένας από τους κύριους παραπόταμους του Αράχθου που πηγάζει από τα Τζουμέρκα. Συλλέγει τα κρυστάλλινα νερά των πηγών από μια ευρύτερη περιοχή των Τζουμέρκων, από τον αυχένα Μελισσουργού Κακαρδίτσας μέχρι το Περιστέρι.

CANYONING ΣΤΑ ΦΑΡΑΓΓΙΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Για πολλούς λάτρεις των extreme sport, το canyoning είναι η κορυφή όλων των δραστηριοτήτων, καθώς συνδυάζει πεζοπορία σε ένα άγριο τοπίο, κολύμπι σε ένα ποτάμι, κατάβαση από έναν κατακόρυφο βράχο (rappel) σε έναν καταρράκτη χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό.

JEEP SAFARI ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ

Μια μοναδική εμπειρία άντλησης αδρεναλίνης σε χωματόδρομους και πίστες. Ακολουθούμε διαδρομές που χρησιμοποιούνται μόνο από καφέ αρκούδες και ξυλοκόπους, δειγματίζοντας άγρια ​​μούρα

SKI / SNOWBOARD ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΣΙΛΙΤΣΑΣ

Η Alpine Zone, έχοντας γνήσιο αλπικό πνεύμα, δημιούργησε στο HFC Vasilitsa, δίπλα στο πάνω χώρο στάθμευσης για τους επισκέπτες, τις χιονοδρομικές εγκαταστάσεις της. Εκεί μπορείτε να νοικιάσετε νέο εξοπλισμό για σκι και σνόουμπορντ, ο οποίος ανανεώνεται και συντηρείται

TREKKING

Ανακαλύψτε τα θαύματα της Δρακόλιμνης και του φαραγγιού του Βίκου μέσα από συναρπαστικές διαδρομές στην Ελλάδα. Απελευθερώστε το περιπετειώδες πνεύμα σας ανάμεσα σε πανύψηλα βράχια και ήρεμες αλπικές λίμνες. Εξερευνήστε το αριστούργημα της φύσης, όπου κάθε βήμα αποκαλύπτει ένα νέο θαύμα.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

- TAILOR MADE TOURS

- ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

- ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ GROUPS

Εμφανίσεις
339
Φωτογραφίες
AlpineZoneSummer2024-01.jpg
1.jpg
2.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
Χάρτης